Skjutbanegatan 11E

VÄSTERÅS

Något utöver det vanliga är definitivt denna välplanerade marklägenhet om ca 39 välplanerade kvadratmeter! Här finns en rejält stor och inglasad uteplats. Här får du verkligen radhuskänsla och kan kliva rakt ut på gräsmattan som finns alldeles utanför. Hela lägenheten är renoverad med bland annat helkaklat badrum i smakfulla toner, renoverat kök och fina ytskikt. Lägenheten har byggts om så sovalkoven är som ett eget mindre sovrum. I köksdelen finns bland annat integrerad diskmaskin. Gott om garderober i både hall och "sovrummet". Här bor du till en låg månadskostnad i en stabil bostadsrättsförening. Denna chans vill du inte missa. Hoppas vi ses på visning. Varmt välkommen!

Visningar

 • 19
  juni
  onsdag
  kl 16:30 - 17:00
  Förbokning krävs! Boka gärna in er via hemsidan eller kontakta mäklaren.
  Klicka här för att boka

Fakta

Utgångspris
995 000 kr
Månadsavgift

2 386 kr/mån

Indirekt nettoskuldsättning

144 787 kr

Andelstal

0.76476 %

Rum

1½ st

Boarea

38.6 m²

Våningsplan

-1 / 4

Hiss

Nej

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1959

Reg. Fastighetsmäklare

Profil

Ida Svedberg

0735-18 08 73

ida@vasterashusohem.se

Övrigt

Riktigt stor inglasad uteplats mot grönområde. Lägenhetsförråd finns på samma plan som lägenheten. Lägenheten är registrerad som 1 rum och kokskåp men i och med ombyggnad har vi valt att marknadsföra den som 1,5 rok. Månadsavgiften om 2386 kr är uppdelad enligt följande: BR lägenhet 2122 kr Värme lägenhet: 239 kr Kabel-TV: 25 kr.

Interiör

I föreningens register är lägenheten registrerad som 1 rum och kokskåp, men är ombyggd Hall med klinkergolv och ljusa väggar. Plats för avhängning av ytterkläder. Här finns flera garderober. Renoverat och helkaklat badrum i smakfulla nyanser. Här är det vita stora kakelplattor på väggarna och grått klinkergolv. Badrummet är utrustat med dusch bakom glasväggar, handfatskommod, spegel med belysning samt wc. Golvvärme (el). Stort allrum med parkettgolv och ljusa väggar. Här finns utgång till den härliga inglasade uteplatsen. I ena hörnet av allrummet finner ni köksdelen. Köket har vita luckor, ekbänkskiva och vitt kakel ovanför. Här finns kyl/frys, induktionshäll, inbyggnadsugn samt även integrerad diskmaskin. Sovalkov med parkettgolv och ljusa väggar. Här finns en rymlig skjutdörrsgarderob.

Månadsavgift

2 386 kr/mån

inkl. värme, vatten & grundutbud TV

Indirekt nettoskuldsättning

144 787 kr

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Det underlag som ligger till grund för beräkning av uppgiften har inhämtats från bostadsrättsföreningen: dels från årsredovisning dels från utdrag ur bostadsrättsföreningens lägenhetsregister.

Våning och hiss

En trappa ned från entréplan.

Energideklaration

Utförd

Utförd: 24/10 2018

Klass

E

Drift per år

Försäkring

800 kr

Elförbrukning

6 000 kr

Summa

6 800 kr

Byggnad

Typ

Flerfamiljshus

Byggår

1959

Förening

Namn

BRF Västhaga nr 5.

Organisationsnr

778000-1843.

Om föreningen

I bostadsrättsföreningen finns 82 lägenheter och en butik. Samtliga lägenheter och butiken innehas med bostadsrätt. Föreningen är medlem i MBF (Mälardalens bostadsrättsförvaltning). Styrelsen har tecknat avtal med MBF gällande ekonomisk och administrativ förvaltning.

Organisationsform

Bostadsrätt.

Parkering

Parkeringsplatser går att hyra genom föreningen. Inom föreningen finns parkeringsplatser både med och utan elstolpe. Separat kö via föreningen till samtliga platser, för närvarande är det kö.

Renoveringar

År 2022 - Byte av yttertak År 2019: Utbyggnad och inglasning av balkonger och uteplatser. År 2006: Nya lägenhetsdörrar & postfack År 2005: Tvättstuga renoverad År 1990: Rotrenovering År 1990: Fönsterbyte 3-glas fönster.

Tv och bredband

TV via Tele2 (grundutbud ingår i månadsavgiften) Bredband via Fibra stadsnät (eget abonnemang krävs).

Tillåter juridisk person som köpare

Ej angivet.

Pantsättningsavgift

573 kr.

Överlåtelseavgift

1 432 kr. Betalas av Köpare.


Karta


Planlösning


Bilder