Regementsgatan 20

Viksäng, VÄSTERÅS

Välkommen till denna fantastiskt fina 3:a på Viksäng! Här är det verkligen bara att flytta in och trivas. Renoverat kök, stor inglasad balkong och fina ytskikt i hela lägenheten. Lägenheten är belägen i den stabila och populära bostadsrättsföreningen Viksäng nr 2. Här är fastigheterna välskötta och månadsavgifterna låga. Denna 3:a har en månadsavgift på endast 3141 kr per månad. Otroligt fin innergård med gott om grönska, lekplats och platser för umgänge med nära och kära. Här bor du granne med Viksängs centrum med bland annat matvarubutik, apotek, restaurang, familjeläkare mm. Med en kort promenad tar ni er ner till Mälaren med härliga promenadstråk, restauranger, caféer, butiker och båtliv. Det är även nära till Västerås centrum och bland annat centralstationen. Dit tar ni er med enkelhet både som gående, på cykel eller om ni hellre vill ta bussen. Bussförbindelserna är mycket goda. Här finns inte mycket mer att önska! Hoppas vi ses på visning!

Fakta

Utgångspris
2 050 000 kr
Månadsavgift

3 141 kr/mån

Indirekt nettoskuldsättning

19 129 kr

Andelstal

1.35695 %

Rum

3 st

Sovrum

2 st

Boarea

77.8 m²

Våningsplan

3 / 3

Hiss

Nej

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1963

Reg. Fastighetsmäklare

Profil

Ida Svedberg

0735-18 08 73

ida@vasterashusohem.se

Interiör

Entré in i rymlig, ljus och välkomnande hall med stor skjutdörrsgarderob. Perfekt för förvaring av ytterkläder och skor. Stort vardagsrum med gott om plats för både soffor och matbord. Här finns utgång till den inglasade balkongen med utsikt mot den fina innergården. Även balkongen är riktigt rymlig. Badrum med våtrumsmatta på väggar och golv. Här finns dusch, handfat, spegelskåp, wc samt kombinerad tvätt- och torkmaskin. Sovrum 1 med ingång från hallen är av väl tilltagen storlek. Här finns flera inbyggda garderober. Renoverat kök (2021) med gott om förvaringsmöjligheter och arbetsytor. Köket är utrustat med spishäll, fläkt, diskmaskin, inbyggnadsugn, inbyggnadsmicro samt kyl/frys. Plats för matbord framför fönster. Innanför köket finns Sovrum 2. Ljust golv och smakfullt målade väggar. Här finns tre inbyggda garderober.

Månadsavgift

3 141 kr/mån

inkl. värme, vatten & grundutbud TV

Indirekt nettoskuldsättning

19 129 kr

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Det underlag som ligger till grund för beräkning av uppgiften har inhämtats från bostadsrättsföreningen: dels från årsredovisning dels från utdrag ur bostadsrättsföreningens lägenhetsregister.

Bredband

Digital-TV grundutbud via Tele2 ingår i månadsavgiften till föreningen. Internet via Fibra stadsnät eller Tele2. Eget abonnemang krävs.

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft).

Energideklaration

Utförd

Utförd: 9/2 2021

Klass

E

Förbrukning

143 kWh/kvm per år

Drift per år

Försäkring

1 680 kr

Elförbrukning

2 400 kr

Summa

4 080 kr

Byggnad

Typ

Flerfamiljshus

Byggår

1963

Förening

Namn

BRF Viksäng Nr 2.

Organisationsnr

778000-1660.

Om föreningen

Föreningen är medlem i MBF (Mälardalens bostadsrättsförvaltning). Föreningen har tecknat avtal med MBF om ekonomisk och administrativ förvaltning. I bostadsrättsföreningen finns 73 lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt. Utöver det finns 1 lokal, 8 förråd och 31 garage som hyrs ut. Det finns också 1 lokal, 4 förråd och 3 garage som används av föreningen. Föreningen har ett förmånligt gemensamt elavtal. Så var och en behöver inte teckna något eget el-abonnemang, Avläsning sker och kostnaden för den egna elförbrukning kommer som ett tillägg på månadsavgifterna.

Organisationsform

Bostadsrätt.

Parkering

Det finns 39 carports som hyrs ut. Separat kö via förening. Just nu kort eller ingen kö. Kostnad 250 kr/månad. Möjlighet till laddstolpe finns. Det finns 31 garage som hyrs ut. Lång kö till garage. Kostnad för garage ca 400 kr, lite beroende på storlek. 3 parkeringsplatser som alla används som gästparkeringar.

Renoveringar

ROT-renovering år 2002. Stammar teflonbelades i kök samt byttes i badrum. Tilläggsisolering av vindar år 2011 Byte av kallvattenstammar år 2013 Entrédörrar byttes och portkodssystem installerades år 2015 Takbyte år 2020 Under år 2022 har en fastighetsspolning genomförts. Man har skaffat ny tvättmaskin och torktumlare i tvättstugan. Stängsel har monterats. Pågående: Relining av köksstammar kommer genomföras under början av år 2024. Mindre påverkan i lägenheternas kök kommer då ske. Detta då man inte kommer kunna nyttja kökshon under en kortare period. Planerat: I sommar kommer nyckelcylindrar att bytas.

Gemensamma utrymmen

Gemensam tvättstuga finns i källaren (nr 12). Gemensamt träningsrum (gym). Övernattningsrum finns att hyra om man får gäster. Cykelförråd finns i källaren.

Tv och bredband

Digital-TV grundutbud via Tele2 ingår i månadsavgiften till föreningen. Internet via Fibra stadsnät eller Tele2. Eget abonnemang krävs!

Tillåter juridisk person som köpare

Ej angivet.

Lägenheter

73 st.

Pantsättningsavgift

573 kr.

Överlåtelseavgift

1 432 kr. Betalas av Köpare.


Karta


Planlösning


Bilder