Norra Skjutbanegatan 14C

Haga, VÄSTERÅS

På populära Haga och Norra Skjutbanegatan välkomnar vi er till denna välplanerade 3:a om 69 kvadratmeter. Här finner ni ett nyrenoverat badrum som är helkaklat i smakfulla nyanser. Riktigt stor utbyggd och inglasad balkong som blir som ett extra rum en stor del av året. Från balkongen har ni utsikt mot den grönskande baksidan. Utöver detta ett praktiskt kök, ett större sovrum och ett lite mindre. Rymlig möblerbar hall med gott om garderober. Ekonomiskt stabil och välskött förening. Här ingår bredband i månadsavgiften. I föreningen finns ett relaxrum som går att nyttja för de boende i föreningen samt även en renoverad tvättstuga med praktiskt bokningssystem. Här bor du bekvämt med närhet till flera matvarubutiker. Nära till busshållsplats och goda bussförbindelser, perfekt cykelavstånd till centrum om du inte vill ta bussen. Kort gångavstånd till både Finnslätten och Stenby för den som kanske arbetar där. Varmt välkommen på visning!

Visningar

  • 9
    december
    lördag
    kl 12:00 - 12:20
    Endast bokade visningar!

Fakta

Utgångspris
1 050 000 kr
som utgångsbud
Månadsavgift

4 216 kr/mån

Indirekt nettoskuldsättning

285 451 kr

Rum

3 st

Boarea

69.3 m²

Våningsplan

3 / 3

Hiss

Nej

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1960

Reg. Fastighetsmäklare

Profil

Björg Danielsen

0735-18 08 70

bjorg@vasterashusohem.se

Reg. Fastighetsmäklare

Profil

Ida Svedberg

0735-18 08 73

ida@vasterashusohem.se

Övrigt

Lägenheten är registrerad som 2,5 rok men marknadsförs som 3 rok.

Interiör

Entré in i rymlig möblerbar hall med gott om garderober. Tapetserade väggar och plastmatta med trägolvsmönster. Rakt fram i hallen finns det nyrenoverade badrummet som är helkaklat i smakfulla nyanser, vitt kakel på väggarna och grått klinkergolv. Här finns dusch, handfatskommod, spegelskåp, wc samt även tvättmaskin (ca 1 år). Stort vardagsrum med parkettgolv och ljusa väggar. Här finns utgång till den stora inglasade balkongen med utsikt mot baksidan. Intill sovrummet finns ett rum till som med fördel kan nyttjas som ett sovrum. (Dörr till detta rum finns sparad i källaren). Laminatgolv och ljusa väggar. Kök med gott om både förvaringsmöjligheter och arbetsytor. Köket är utrustat med spis (alldeles ny), fläkt samt kyl/frys (ca 4 år). Plats för matbord vid fönster. Ljusa väggar och plastmatta. Sovrum med ljusa väggar och plastmatta med trägolvsmönster.

Kökstyp

kök.

Månadsavgift

4 216 kr/mån

inkl. värme, vatten, grundutbud TV & Bredband Månadsavgiften om 4 216 kr är specificerad enligt följande: BR lägenhet 3.584 kr Värme lägenhet 434 kr Bredband/fiber 99 kr Kabel-tv 99 kr

Indirekt nettoskuldsättning

285 451 kr

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft).

Energideklaration

Utförd

Utförd: 1/3 2019

Klass

D

Förbrukning

107 kWh/kvm per år

Drift per år

Elförbrukning

3 600 kr

Summa

3 600 kr

Byggnad

Typ

Flerfamiljshus

Byggår

1960

Övriga byggnader

Lägenhetsförråd samt matkällarförråd finns i källaren.

Förening

Namn

BRF Västhaga Nr 11.

Organisationsnr

778000-1777.

Ekonomi

Månadsavgifterna höjdes med 5% 1 juni 2023. Det finns i dagsläget inga beslutade höjningar. Men man kan nog räkna med att mindre höjningar (ca 2-5%) kommer göras de närmaste åren pga. världsläget. Ekonomin i föreningen är god. (Enligt kontakt med ordförande 2023-10-26.

Om föreningen

Föreningen äger fastigheten nr 5 i kv Pistolen. I föreningen finns 81 lägenheter. Utöver detta finns även 3 lokaler, som alla nyttjas av föreningen som förråd. Föreningen är medlem i MBF (Mälardalens bostadsrättsförvaltning). MBF har hand om den ekonomiska och administrativa förvaltningen. Föreningen är delägare i Västhaga parkering.

Organisationsform

Bostadsrätt.

Parkering

P-platser med el-stolpe alternativt laddbox för elbil går att hyra via föreningen. För närvarande relativt kort kö till samtliga platser. P-plats med elstolpe eller laddbox kostar 150 kr/månad. Vid laddning av elbil tillkommer kostnad för den egna förbrukningen. 2kr/kWh.

Renoveringar

Inga större planerade renoveringar den närmaste tiden. Under det senaste året har föreningen utfört löpande underhåll. Målningsarbete i källaren har slutförts. Stamspolning har utförts. Trädklippning har gjorts. 2020 Takbyte 2018 Balkongerna byggdes ut och glasades även in. 2017 Ombyggnad/renovering av tvättstuga. Byte av reglerutrustning för värme och varmvatten. 2012 Fönsterbyte (men ej balkongdörrar) 1991 Rot-renovering.

Gemensamma utrymmen

Gemensam tvättstuga finns i källaren. Bokning sker via digital bokningstavla utanför tvättstugan alternativt via App i telefonen. Relaxrum med bastu och bubbelbad. Vill man nyttja detta så kvitterar man ut en nyckel för 30 kr/mån. Man har då möjlighet att boka relaxen 2 timmar/dag.

Tv och bredband

TV via Telenor, koaxialuttag i varje lägenhet. Grundutbud ingår i månadsavgiften. Föreningen har ett kollektivt avtal för bredband via Bredband2. Bredband med en hastighet på 1000/1000 Mbit/s ingår i månadsavgiften.

Tillåter juridisk person som köpare

Ej angivet.

Pantsättningsavgift

520 kr.

Överlåtelseavgift

1 312 kr. Betalas av Köpare.


Intresseanmälan

Tipsa om bostaden


Karta


Planlösning


Bilder