Skjutbanegatan 6B

Haga, VÄSTERÅS

Varmt välkomna till Skjutbanegatan och denna rymliga och renoverade 3:a. Lägenheten är belägen endast en trappa upp! Här är badrummet renoverat och helkaklat i smakfulla toner, balkongen inglasad och utbyggd. Fina enhetliga ytskikt i hela lägenhet. Trivsamt kök med matplats framför fönster och sk. frenchdoor kyl och frys. Två sovrum varav ett större och ett mindre. Vardagsrum med den inglasade balkongen i anslutning, som känns som ett extra rum större delen av året. Stabil bostadsrättsförening där bredband ingår i månadsavgiften. Här har ni närhet till flera matvarubutiker och goda bussförbindelser till city om du inte vill ta cykeln eller promenera. Hoppas vi ses på visning!

Fakta

Utgångspris
1 400 000 kr
Månadsavgift

3 987 kr/mån

Indirekt nettoskuldsättning

162 480 kr

Rum

3 st

Boarea

78.8 m²

Våningsplan

2 / 4

Hiss

Nej

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1959

Reg. Fastighetsmäklare

Profil

Björg Danielsen

0735-18 08 70

bjorg@vasterashusohem.se

Reg. Fastighetsmäklare

Profil

Ida Svedberg

0735-18 08 73

ida@vasterashusohem.se

Interiör

Entré in i hall med ljusa väggar och klinkergolv vid entrén. I den inre delen av hallen är det laminatgolv. Plats för avhängning av ytterkläder. Längst in i den rymliga och möblerbara hallen finns ett utrymme som tidigare har varit en stor klädkammare. Skena i tak för skjutdörrar finns kvar för den som önskar sätta upp skjutdörrar. Detta utrymme kan annars med fördel även nyttjas som kontor eller liknande. Renoverat helkaklat badrum i smakfulla toner. Här finns badkar, handfatskommod, spegel och wc. Förberett för att installera tvättmaskin. Kök med gott om arbetsytor och förvaring. Plats för matbord framför fönster. Här finns spishäll, inbyggnadsugn, integrerad diskmaskin samt sk. frenchdoor kyl-frys. Innanför köket finns det något mindre sovrummet. Laminatgolv och väggar i grå nyans. Inbyggd garderob bakom dörren. Stort vardagsrum med laminatgolv och ljusa väggar samt en grå fondvägg. Här finns utgång till den stora utbyggda och inglasade balkongen. Rymligt sovrum med ljusa väggar och textilmatta. Här finns en garderob och gott om plats för fler garderober för den som önskar det.

Kökstyp

kök.

Månadsavgift

3 987 kr/mån

inkl. värme, vatten, TV (grundutbud) & internet

Indirekt nettoskuldsättning

162 480 kr

Energideklaration

Utförd

Utförd: 1/3 2019

Klass

F

Förbrukning

157 kWh/kvm per år

Drift per år

Elförbrukning

3 600 kr

Summa

3 600 kr

Byggnad

Typ

Flerfamiljshus

Byggår

1959

Förening

Namn

Västhaga nr 2.

Organisationsnr

778000-1728.

Ekonomi

Avgifterna höjdes med 5% 1 maj 2023.

Om föreningen

Föreningen äger fastigheten nr 2 i Kv Pistolen i Västerås innefattande 71 lägenheter och 4 lokaler. Föreningen är medlem i MBF (Mälardalens Bostadsrättsförvaltning ek för) Västerås. Styrelsen har tecknat avtal med MBF om ekonomisk och administrativ förvaltning. Föreningen har ett avtal med HJT Fastighetsservice i Västerås AB om lokalvård och fastighetsskötsel. Föreningen är delägare i Västhaga Parkering Samfällighetsförening.

Organisationsform

Bostadsrätt.

Parkering

Det finns 46 parkeringsplatser med eluttag (ca 140 kr/mån). Till p-plats är det kö via föreningen.

Renoveringar

2001 Stambyte 2006-2007 Fönsterbyte 2011 Takbyte 2013 Nya lägenhetsdörrar 2017 Utbyggnad och inglasning av balkonger 2021 Färdigställt ett mindre gym för föreningens medlemmar 2021 Nytt passagesystem.

Gemensamma utrymmen

Barnvagnsrum, cykelförråd, tvättstuga, gym, källarförråd och matkällare.

Tv och bredband

Kabel-TV via Comhem (grundutbud ingår i månadsavgiften). Internet via Comhem (ingår i månadsavgiften).

Tillåter juridisk person som köpare

Ej angivet.

Lägenheter

71 st.

Lokaler

4 st.

Pantsättningsavgift

520 kr.

Överlåtelseavgift

1 312 kr. Betalas av Köpare.


Intresseanmälan

Tipsa om bostaden


Karta


Planlösning


Bilder