Stångjärnsgatan 143

Bäckby, Västerås

Varmt välkomna till detta mysiga och välplanerade radhus på Stångjärnsgatan. Här är en hel del renoverat: Fönster är bytta i hela huset. Smakfull och praktisk stenläggning på framsidan. Renoverat kök. Fina fräscha ytskikt i alla rum. Renovering av hall och trappa är påbörjad men inte helt slutförd. Detta radhus är perfekt för den som vill sätta den allra sista pricken över i:et med lite av sin egen smak. Radhuset är bra planerat med det renoverade köket och riktigt stor matplats samt utgång till altan i anslutning. Innanför köket finns en tvättstuga. Utöver det finns det på entréplanet gäst-wc, förråd samt ett rum som i dagsläget används till tv-rum men kan likväl nyttjas som sovrum. På övervåningen finns ett rejält vardagsrum med stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp. Två rymliga sovrum med garderober samt badrum finns här. På husets insynskyddade baksida finns en förrådsbyggnad. Detta förråd skulle med fördel kunna byggas om till kontor eller kanske tonårsrum. Här bor ni verkligen med närhet till det mesta, såsom skolor och förskolor, lekplatser, grönområden, matvarubutik, restauranger, apotek och bibliotek mm. Nära också till Erikslunds stora shoppingcenter. Riktigt goda bussförbindelser till Västerås city. Varmt välkomna på visning!

Fakta

Utgångspris
1 950 000 kr
Fast.beteckning:

Bruksdisponenten 60

Rum

4 st

Sovrum

3 st

Boarea

125 m²

Tomtarea

159 m²

Byggnadstyp

Radhus

Byggnadsår

1970

Reg. Fastighetsmäklare

Profil

Ida Svedberg

0735-18 08 73

ida@vasterashusohem.se

Interiör

ENTRÉPLAN Entré in i rymlig hall. Vita väggar och otroligt smakfullt golv, Amtico Spacia, som är ett LVT-golv som ser ut som ett stengolv, men är otroligt mjukt att gå på och också ljuddämpande. Renovering av trappan till övervåningen är påbörjad med inte färdigställd. Det saknas golvlister och dörrfoder/lister i hallen. I köket återfinns vita väggar och likadant golv som i hallen. Köket är renoverat under år 2021 och framåt. Här finns kyl/frys, integrerad diskmaskin, inbyggnadsugn, micro, spishäll samt fläkt. Riktigt rymlig matplats framför stort fönster och utgång till altan och baksida. (Golvlister saknas) Innanför köket finns en praktisk tvättstuga utrustad med tvättmaskin, torktumlare, tvättho och arbetsbänk. Med ingång från hallen finns ett sovrum som i dagsläget nyttjas som tv-rum. Även här vita väggar och likadant golv som i hall och kök. (Golvlister saknas) I anslutning till hallen finns en Gäst-wc. Här finns handfat, spegel samt wc. Intill hallen finns också ett praktiskt förråd/klädkammare. ÖVERVÅNING Hall med laminatgolv och ljusa väggar. Rymligt vardagsrum med stort fönsterparti som ger härligt ljusinsläpp. (Golvlister saknas) Badrum med våtrumsmatta på väggar och golv. Här finns badkar, handfatskommod, spegelskåp. bidé och wc. Stort sovrum med laminatgolv och ljusa väggar. Äldre inbyggda garderober Sovrum med laminatgolv och ljusa väggar. Äldre inbyggda garderober.

Tomt

Trädgårdstomt.

Insynsskyddad tomt på radhusets baksida.

Planbestämmelser

Tomtindelning (1969-07-25) Stadsplan (1969-02-25)

Servitut, ga, samfälligheter, etc

Gemensamhetsanläggning: Västerås Bruksdisponenten GA:1 ändamål: Vägar, Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Radio- TV och/eller tele, Elledning och/eller belysning, Värmeanläggning, Grönområden, Garage och/eller parkering, Kvartersanläggning

Bilplats

Ett garage i gemensam länga ingår i samfällighetsavgiften. Även 1 p-plats på parkeringen utanför garagen ingår.

Ventilation

Självdrag.

Vatten och avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Energideklaration

Utförd

Utförd: 5/1 2017

Klass

E

Förbrukning

155 kWh/kvm per år

Drift per år

Försäkring

3 176 kr

Elförbrukning

13 450 kr

Väg/Samfällighetsavgift

42 000 kr

Summa

58 626 kr

I samfälligheten ingår det uppvärmning, preliminär vattenförbrukning, sophantering och snöröjning. Avläsning av vatten sker en gång om året. Om man har förbrukat mer vatten än preliminärt så kan man få betala lite extra.

Tomträtt

Avgäld

8 220 kr/år

Löptid

30/9 2029

Taxeringsuppgifter

Typkod

220, Småhusenhet, bebyggd.

Totalt

1 474 000 kr

Byggnad

1 050 000 kr

Mark

424 000 kr

Skatt/avgift

9 525 kr

Taxeringsår

2021

Värdeår

1970

Pantbrev

Summa

1 955 050 kr

Antal

5 st

Byggnad

Typ

Radhus

Byggår

1970

Fasad

Tegel/trä

Grund

Krypgrund

Uppvärmning

Fjärrvärme

Tak

Papp

Övrigt

Nya fönster år 2020. Internet och TV via Fibra stadsnät (eget abonnemang krävs). Radonmätning utförd 1997-02-23: Årsmedelvärde 61 Bq/m3 (gränsvärde 200 Bq/m3)

Övriga byggnader

Praktiskt förråd på baksidan som går att nyttja som kanske kontor eller tonårsrum/kontor.


Karta


Planlösning


Bilder