Johanneshöjden 2

Karlsdal, VÄSTERÅS

På trivsamma och omtyckta Johanneshöjden med fantastisk utsikt finner ni denna fina och renoverade 3:a om hela 90 kvadratmeter. Påkostat och exklusivt kök från Kvänum. Fina ytskikt i hela lägenheten och nytt parkettgolv som är genomgående för hela lägenheten. I hela lägenheten råder ett härligt ljusinsläpp via stora fönsterpartier, där några fönster går från golv till tak i både vardagsrum och kök. Mysig inglasad balkong som blir som ett extra rum större delen av året. Två sovrum som båda är av väl tilltagen storlek. Ett av sovrummen har en klädkammare intill. Stort badrum med tvättmaskin. Stabil bostadsrättsförening där även bredband ingår i månadsavgiften. Här har du verkligen nära till det mesta. Perfekt för pendlaren med nära access till E18 och perfekt gångavstånd till tågstationen. Ett stenkast så är du innanför cityringen med allt som city har att erbjuda. Varmt välkommen på visning!

Fakta

Utgångspris
2 475 000 kr
Månadsavgift

5 168 kr/mån

Indirekt nettoskuldsättning

706 620 kr

Rum

3 st

Boarea

90 m²

Våningsplan

8 / 13

Hiss

Ja

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2002-2004

Reg. Fastighetsmäklare

Profil

Ida Svedberg

0735-18 08 73

ida@vasterashusohem.se

Reg. Fastighetsmäklare

Profil

Björg Danielsen

0735-18 08 70

bjorg@vasterashusohem.se

Interiör

Entré in i rymlig och ljus hall. Ljusa väggar och parkettgolv (Tarkett) som är genomgående för hela lägenheten. Stort vardagsrum och kök i delvis öppen planlösning. Här råder ett fantastiskt härligt ljusinsläpp via ett stort antal fönster i flera väderstreck. Några av fönstren når från golv till tak så här är utsikten helt fantastisk. Exklusivt renoverat kök från Kvänum. Här finns gott om både arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Påkostad bänkskiva i Silestone (från Cosentino). Som extra plus finns också en köksö där ni kan avnjuta er frukost med fantastisk utsikt. Köket är utrustat med kyl, frys, induktionsspis och integrerad diskmaskin. I vardagsrummet finns gott om utrymme för både soffhörna och matbord. Utgång till den inglasade balkongen med härlig utsikt. Sovrum 1 med ingång från hallen. Dubbla fönster som ger härligt ljus och utsikt även här. Parkettgolv, ljusa väggar och flera garderober. Sovrum 2 med ingång från vardagsrummet har även det dubbla fönster. Parkettgolv, ljusa väggar och en klädkammare i anslutning till detta rum. Stort badrum med kaklade väggar och våtrumsmatta på golvet. Här finns en riktigt rymlig dusch bakom glasväggar, handfatskommod, spegelskåp och wc. Utöver detta finns också en praktisk tvätthörna med tvättmaskin och smidig arbetsbänk där ni kan ta hand om tvätten.

Kökstyp

Kök.

Månadsavgift

5 168 kr/mån

inkl värme, kall- och varmvatten, grundutbud TV & bredband. Föreningen har ett gemensamt elavtal med individuell mätning. Så kostnad för den egna elförbrukningen läggs på den angivna månadsavgiften.

Indirekt nettoskuldsättning

706 620 kr

Energideklaration

Utförd

Utförd: 17/8 2020

Klass

E

Förbrukning

124 kWh/kvm per år

Drift per år

Elförbrukning

5 000 kr

Summa

5 000 kr

Föreningen har tecknat avtal angående IMD för el. Så du som boende behöver inte skaffa något eget elavtal utan kostnaden för förbrukningen av hushållsel kommer som ett tillägg på månadsavgiften.

Byggnad

Typ

Flerfamiljshus

Byggår

2002-2004

Förening

Namn

BRF Johanneshöjden.

Organisationsnr

769615-5782.

Hemsida

www.johanneshojden.se.

Ekonomi

Höjning på 2 % genomfördes vid årsskoftet 2022/2023. För närvarande inga planerade avgiftshöjningar. (2023-08-08).

Om föreningen

Föreningens fastighet Tegner 4 bebyggdes år 2002-2004. På fastigheten finns 3 bostadshus med totalt 122 lägenheter varav 2 lägenheter är hyresrätter. Adresserna är Johanneshöjden 2, 4, 6 och 8. I månadsavgiften till föreningen ingår värme, vatten, grundutbud TV och bredband. Föreningen har tecknat avtal angående IMD för el. Så du som boende behöver inte skaffa något eget elavtal utan kostnaden för förbrukningen av hushållsel kommer som ett tillägg på månadsavgiften.

Organisationsform

Bostadsrätt.

Parkering

Det finns inom föreningen 51 st varmgarageplatser som kostar ca 623 kr/månad (ca 14 st i kö). 50 st parkeringsplatser utomhus som kostar ca 300 kr/månad. På 20 st av dessa p-platser utomhus finns laddbox för el- eller hybridbil. Laddbox-platserna kostar 300 kr/månad + elförbrukningskostnad på 1,50 kr/kWh (inkl moms). Det är en och samma kö till platser både med och utan laddbox utomhus. (För närvarande ca 5 st i kö). Det finns även 5 st mc-platser i garaget (Till dessa är det ingen kö). Separat kö till samtliga platser via Simpleko. För mer information kontakta Simpleko 018-66 01 94.

Renoveringar

Många renoveringar/investeringar är gjorda under de senaste åren: Nyanläggning av parkering med ny belysning, områden runt husen förbättrade med stenläggning, uteplats, rabatter mm. Installation av 20 st laddboxar för elbilar på p-platserna. Solpaneler har installeras på Johanneshöjden 6 och 8. Individuell mätning av el (IMD) har installerats vilket gör det billigare för varje enskild boende. Led-belysning i trapphus, våningsplan och entréer. Dränering vid Johanneshöjden 4 Renovering av undercentralen. Utbyte av filter i alla lägenheter. Utbyte av termostater i alla lägenheter. Brandåtgärder enligt riskrapporten våren 2020. Nytt styrelserum med utrustning. Nytt passersystem vid entréerna. Renoverat entrétaken på Johanneshöjden 2 och 4. Iordningställande av gräsyta mellan Johanneshöjden 2 och 4. Inga större renoveringar planerade den närmaste tiden. Men man håller just nu på att ta in offerter för laddboxar även på 10 platser i garaget. Föreningen har en underhållsplan för 25 år som uppdateras årligen av styrelsen.

Gemensamma utrymmen

Tvättstuga på entréplanet Cykelrum Förråd Gemensam uteplats med möblemang och grill.

Tv och bredband

Grundutbud TV via Tele2 ingår i månadsavgiften. Bredband via Bredband2.

Tillåter juridisk person som köpare

Ej angivet.

Lägenheter

122 st.

Hyresrätter

2 st.

Pantsättningsavgift

525 kr.

Överlåtelseavgift

1 313 kr. Betalas av Köpare.


Intresseanmälan

Tipsa om bostaden


Karta


Planlösning


Bilder