Skälbygatan 105

Skälby, Västerås

Här i denna toppfräscha renoverade och rymliga villa på Skälby är det verkligen bara att flytta in och börja trivas. Allt är renoverat i smakfulla material- och färgval. Gott om plats för den stora familjen med fem möjliga sovrum och stora sociala ytor. På entréplanet finner ni de sociala ytorna såsom kök, vardagsrum och ett riktigt stort inglasat uterum som blir som ett extra vardagsrum en stor del av året. Utöver det två sovrum på detta plan samt ett badrum och tvättstuga/groventré. På övervåningen finner ni tre sovrum, möblerbar hall och badrum. Välskött tomt med stenläggning på framsidan och trivsam baksida med både gräsyta och stenplattor utanför det inglasade uterummet. Som perfekt för de trevliga grillkvällarna med släkt och vänner. Varmt välkomna på visning!

Fakta

Utgångspris
4 200 000 kr
Fast.beteckning:

Baktråget 48

Rum

6 st

Sovrum

5 st

Boarea

144 m²

Tomtarea

572 m²

Byggnadstyp

1½-plansvilla

Byggnadsår

1976

Reg. Fastighetsmäklare

Profil

Ida Svedberg

0735-18 08 73

ida@vasterashusohem.se

Interiör

ENTRÉPLAN Entré in i hall med vita väggar och smakfullt klinkergolv (el-golvvärme) som är genomgående mot köket samt även i tvättstugan. Smakfullt renoverat kök med gott om arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Köket är utrustat med kyl, frys, inbyggnadsugn, inbyggnadsmicro, spishäll samt diskmaskin. Plats för stort matbord framför fönster. Tvättstuga och praktisk groventré. Perfekt att använda som vardagsentré. Här finns tvättmaskin och torktumlare. I tvättstugan kommer den nya värmeväxlaren placeras. Renoverat helkaklat badrum i grått och vitt. Här finns dusch bakom glasväggar, handfatskommod, spegel och wc. Fönster som ger trevligt ljusinsläpp. Rymligt sovrum med parkettgolv, ljusa väggar och en tapetserad fondvägg. Gott om garderober. Vardagsrum med parkettgolv, ljusa väggar samt en fondtapet. Utgång till den stora inglasade altanen. Intill vardagsrummet finns ytterligare ett sovrum som för närvarande disponeras som tv-rum. Även har parkettgolv, ljusa väggar och en fondtapet. ÖVERVÅNING Rymlig möblerbar hall med ljusa väggar och laminatgolv. Utgång till balkong. Helkaklat badrum med dusch, handfatskommod, spegelskåp och wc. Riktigt stort sovrum som förnärvarande utgör föräldrasovrum. Dubbla fönster som ger härligt ljusinsläpp, Ljusa väggar och laminatgolv. Klädkammare intill. Sovrum med laminatgolv, ljusa väggar och fondtapet. Även intill detta sovrum finns en praktisk klädkammare. Sovrum med ljusa väggar och laminatgolv.

Tomt

Trädgårdstomt.

Inglasad altan samt även stenlagd uteplats utanför.

Planbestämmelser

Stadsplan (1975-06-04)

Servitut, ga, samfälligheter, etc

Gemensamhetsanläggning: Västerås Baktråget GA:1 ändamål: Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Värmeanläggning, Grönområden, Garage och/eller parkering, Övrigt

Vatten och avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Drift per år

Försäkring

4 000 kr

Elförbrukning

16 000 kr

Väg/Samfällighetsavgift

55 544 kr

Renhållning

3 870 kr

Summa

79 414 kr

Samfällighetsavgiften är i dagsläget förhöjd. Det pågår just nu ett värmeprojekt i samfällighetsföreningen där varje hushåll skall få egna värmeväxlare. Därefter kommer var och en att stå för sin egen uppvärmningskostnad. Samfällighetsavgiften kommer då att sänkas, men det är i dagsläget oklart med hur mycket. I samfällighetsavgiften ingår nu värme, kall-/varmvatten, tillgång till en garageplats, värme i garage, TV via Sappa (15-tal kanaler), fiberanslutning, avlopp samt underhåll gemensamma fastigheter (garagelängor och nuvarande växlarcentral), lekparker och övriga områden.

Taxeringsuppgifter

Typkod

220, Småhusenhet, bebyggd.

Totalt

2 232 000 kr

Byggnad

1 501 000 kr

Mark

731 000 kr

Skatt/avgift

9 287 kr

Taxeringsår

2021

Värdeår

1976

Pantbrev

Summa

2 081 000 kr

Antal

6 st

Byggnad

Typ

1½-plansvilla

Byggår

1976

Utv plåtarbete

Lackerad plåt

Fasad

Tegel

Grund

Betongplatta

Uppvärmning

Fjärrvärme

Tak

Betongpannor

Renoveringar

Fibra stadsnät finns indraget. Eget abonnemang krävs. Badrum övervåning år 2015 Tvättstuga samt klinkergolv i kök och hall år 2015 Badrum entréplan år 2019 Kök år 2020 Takbehandling år 2022 Ytskikt fortlöpande.

Övriga byggnader

Förråd på tomten. Garageplats i gemensam länga. Även parkering sker vid garagelängorna.


Karta


Planlösning


Bilder